Az elektromos innováció szépsége.

A lélegzetelállítóan szépséges, lenyűgözően fejlett IONIQ 5 újraalkotja a közönség véleményét az elektromos járművekről. A tanulmányautókhoz illő, innovatív megjelenést intelligens technológiák lenyűgöző választékával társító IONIQ 5 gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

Összefoglalás

Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

A lélegzetelállító formatervet és menetdinamikát, valamint ultra gyorsan tölthető, 800 voltos akkumulátor-rendszert kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

 1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV's futuristic design.

  Felvillanyozó dizájn.

  A 45 elektromos tanulmányautó futurisztikus formaterve által ihletett IONIQ 5 kecses érzékisége újraalkotja a Hyundai dizájnhagyományait a jövő számára.

 2. E-GMP platform of the Hyundai IONIQ 5 electric CUV for faster charging and increased driving range.

  Az E-GMP platform.

  Gyorsabb töltés, nagyobb hatótávolság, jobb vezethetőség és tágasabb belső tér – mindezt kínálja a Hyundai forradalmian újszerű, kifejezetten elektromos járművekhez fejlesztett elektromos moduláris padlólemeze.

 3. The interior cockpit design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

  Intelligens élettér.

  A kifejezetten elektromos járművekhez tervezett platformnak köszönhetően olyan belső teret tervezhettünk, amely soha nem látott utazási élményt biztosít, újraalkotva az élettér és a mozgástér fogalmát.

  Külső

  Karakteres. Ikonikus. Letisztult. Tanulmányautókra jellemző megjelenés, sorozatgyártásban.

  Az IONIQ 5 letisztult formaterve üdítő változatosságnak számít az elektromos járművek világában: az összetett, bonyolult részletektől megszabadított dizájn a letisztult vonalak és minimalista szerkezetek ünnepe. A különleges, kerékdobra rázáródó motorházfedél az autó teljes szélességében húzódik. Ez a megoldás minimális illesztési hézagokat, valamint letisztult, ultramodern megjelenést kölcsönöz a járműnek. A LED fényforrás karakteres parametrikus pixel technológiát alkalmaz - ez az egyedülálló, ékszerszerű formai megoldás az összes leendő IONIQ modellen megjelenik majd.

  360°

  0%
   1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV from the front showing its distinctive LED headlamps.

    A sötéttől a világosig 256 képpontban.

    Látni és látszani – az ikonikus, hangsúlyos orrész ékkövei a 256 négyzetes pixelből álló LED-es fényszórók.

   2. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV showing of its backlights and futuristic design.

    Hátul merészen ragyogó.

    Az innovatív LED-es világítás-technológia hátul is visszaköszön: az IONIQ 5 karakteres parametrikus pixelei kihangsúlyozzák a hátsó lámpatestek különleges, szögletes rajzolatát.

   3. The exclusive 20" alloy wheels of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

    Exkluzív 20 colos könnyűfém keréktárcsák.

    Az aerodinamikailag optimalizált keréktárcsákon is visszaköszön a dizájntematika; exkluzív, felvillanyozó hangulatuk csodálatosan harmonizál a kecses profillal.

    The solar roof on the Hyundai IONIQ 5 Project 45 all-electric CUV.
    1

    Napelemes tető.

    Az innovatív napelemes tető összegyűjti a napenergiát, és tölti a nagyfeszültségű akkumulátort, ezzel növelve a hatótávolságot.

    Belső

    Élni, vezetni, dolgozni, pihenni.

    Az IONIQ 5 fedélzetén elmosódnak a határvonalak az élettér és az utastér között. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy az utasteret újraalkotva vadonatúj fedélzeti élményt valósítsunk meg. A tágasabb, teljesen sík padló; a nagy tartományban állítható, teljesen hátra dönthető első ülések; valamint az utastér hosszában mozgatható padlókonzol semmihez sem fogható élményeket kínálnak.

    1. The fully reclining front seats of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

     Tökéletes hely egy gyors pihenésre.

     Az első üléssorban két teljesen hátra dönthető pihenőülés biztosít prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.

    2. The sliding centre console of the Hyundai IONIQ 5 allowing for smart living space.

     Elcsúsztatható padlókonzol.

     Alakítsa a belső teret igényei szerint. A padlókonzolt egészen a hátsó ülésekig hátra tolhatja, így gyermekei piknikasztalkának vagy rajzolófelületként használhatják.

    3. The interior cockpit design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

     Széles képernyős digitális műszeregység.

     A 12,3 colos infotainment képernyő harmonikus egységet alkot a szintén 12,3 colos digitális műszeregységgel. Ez az ultramodern megjelenésű megoldás alapfelszerelés minden kivitelben; és egyszerű hozzáférést biztosít a biztonsági, szórakoztató és menetfunkciókhoz.

    4. The highly adjustable front seats in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

     Széles határok között állítható első ülések.

     Elöl teljesen hátra dönthető pihenőülések biztosítanak prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.

     Környezetbarát anyagok innovatív alkalmazása.

     Az IONIQ 5 fedélzetén széles körben alkalmaztunk környezetbarát anyagokat, az ökobőrtől kezdve az újrahasznosított fonalakig. A tetőkárpit, a padlószőnyegek és az üléshuzatok gyártásánál például cukornádból kinyert nyersanyagokat használtunk fel. Ez nem csupán újrahasznosítható, de szép is. A természetes anyagok innovatív felhasználásával még inkább fenntarthatóvá tettük gyártási folyamatainkat, hogy az IONIQ 5 minél kisebb mértékben függjön az olaj alapú termékektől.

     EV Platform

     Az E-GMP révén az élmezőnybe lépünk be az elektromos közlekedés korában.

     Az IONIQ 5 az első olyan modell, amely a Hyundai elektromos, globális moduláris platformját (E-GMP) alkalmazza. Ez a kifejezetten akkumulátoros elektromos járművekhez tervezett platform gyorsabb töltést, megnövelt hatótávolságot, tágasabb belső teret és jobb vezethetőséget tesz lehetővé. Az akkumulátor a két tengely között helyezkedik el. Ez optimális tömegeloszlást és mély tömegközéppontot eredményez, és ezáltal javítja a vezethetőséget.

     1. The wide range of vehicle types through a standardized battery in the Hyundai IONIQ 5 electric CUV.

      Moduláris koncepció.

      Az E-GMP platform a legváltozatosabb járműtípusokhoz, hatótávolságokhoz és életstílusokhoz képes alkalmazkodni, köszönhetően az elektromos járművekre optimalizált technológiákat alkalmazó, szabványosított akkumulátor rendszernek.

     1. 1
     1. The low down located driving motor and battery in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Felvillanyozó teljesítmény.

      A belsőégésű motor helyén felszabadult térben, egészen mélyen helyeztük el a villanymotort. Az akkumulátor szintén mélyen helyezkedik el, így a jármű tömegközéppontja alacsonyabbra került és ideálisan oszlik meg az első és a hátsó tengely között, ami kedvezőbb vezethetőséget és nagyobb stabilitást eredményez magasabb sebesség mellett is.

     1. 1
     1. The unique EV design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV for more safety.

      Biztonságra tervezve.

      Az E-GMP olyan különleges, elektromos járművekre jellemző formai sajátosságokkal rendelkezik, mint a rövid túlnyúlások, a hosszú tengelytáv, a kiemelkedő ütközési biztonságról gondoskodó, maximálisan kihasznált belső tér, valamint a legmagasabb szintű akkumulátor-biztonság.

     1. 1
     1. The innovative interior design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV for more room.

      Még tágasabb utastér.

      Az E-GMP révén olyan, innovatív belső teret alakíthattunk ki, amely vadonatúj elektromos mobilitási élményt biztosít ügyfeleink számára. A nagy helyigényű klímaberendezést az utastérből átköltöztettük a motortérben felszabadult helyre, így az elöl utazók még tágasabb helykínálatnak örvendhetnek.

     2. The low-mounted battery and flat floor for more legroom in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Tágasabb lábtér.

      A mélyen beépített akkumulátor és a padlóalagút kiküszöböléséből adódó, teljesen sík padló révén jóval tágasabb lehet az utasok lábtere.

     3. The flexible seat arrangements in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Rugalmasan variálható üléselrendezés.

      A sík padlónak köszönhetően az első és hátsó ülések a legváltozatosabban rendezhetők el, innovatív elektromos mobilitási élményt kínálva minden utazási és élethelyzetben.

     1. 1
     2. 2
     3. 3
     1. The high performance 800 volt technology in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Nagy teljesítményű 800 voltos technológia.

      Az IONIQ 5 az egyik első olyan, sorozatgyártású jármű, amely 800V-os akkumulátorrendszert alkalmaz. Ez ultragyors töltést, megbízhatóan magas szintű teljesítményt, valamint optimális tömeget és helykihasználást eredményez.

     2. Charge everything with the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs Vehicle-to-Load technology.

      Töltse hordozható számítógépét az autóról.

      Az IONIQ 5 járműből-a-fogyasztóra (V2L) technológiája segítségével a fedélzeti 220 voltos aljzatról tetszőleges készüléket tölthet vagy működtethet akár 3,6 kW teljesítménnyel.

     3. The electric all-wheel-drive (HTRAC) logo of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Elektromos összkerékhajtás (HTRAC).

      A Hyundai egyedülálló HTRAC összkerékhajtása olyan kiemelkedő 4x4-es képességekkel vértezi fel a IONIQ 5 elektromos kompakt szabadidőjárművet, amelyek révén az soha nem hagyja Önt cserben.

     4. The adjustable regenerative braking system of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Szabályozható regeneratív fékrendszer

      Növelje a hatótávolságot menet közben. A gépkocsit a villanymotor segítségével lassító, és közben az akkumulátort töltő regeneratív fékrendszer hatásfokát a kormányon elhelyezett fülekkel szabályozhatja.

      1. 0-100 km/h acceleration in 5.2 second with the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

       Élvezze a lenyűgöző gyorsulást.

       Az IONIQ 5 sportosan vezethető: az összkerékhajtású verzió 5,2, a hátsókerék-hajtású modell 7,5 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára.

      2. Two powerful electric motors in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV providing 305 PS.

       Két nagy teljesítményű villanymotor.

       Az IONIQ 5 összkerékhajtású kivitelét tengelyenként egy-egy villanymotor hajtja; ezek összteljesítménye 305 lóerő (225 kW).

      3. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs 500 km driving range.
       2

       Akár 500 km hatótávolság.

       A Hyundai élvonalbeli, intelligens technológiájának köszönhetően az IONIQ 5 piaci bevezetésekor elérhető, öszkerékhajtású modellváltozat egy feltöltéssel akár 500 km-t* képes megtenni.

       1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs ultra-fast charging, charging 10 to 80% in just 18 minutes.

        Ultragyors töltés.

        Villámtöltővel mindössze 18 perc alatt 10-ről 80%-ra töltheti akkumulátorát. Minden eddiginél gyorsabban növelheti hatótávolságát, már egy rövid kávészünet alatt is!

       2. The normal charging system of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

        Normál töltés.

        A nagy teljesítményű 11 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően fali töltőboxra, háztartási csatlakozóra vagy nyilvános váltóáramú töltőpontra is csatlakoztathatja járművét.

       3. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs top speed of 185km/h.

        185 km/óra végsebesség.

        Az IONIQ 5 kiemelkedő menetdinamikát és sportos menetteljesítményeket kínál, végsebessége eléri a 185 km/órát.

        Töltés

        Rugalmas töltési lehetőségek széles kínálatából választhat.

        Töltse autóját otthon, az éjszaka folyamán, vagy töltsön rá az akkumulátorra néhány perc alatt út közben, egy gyorstöltő állomáson. Az otthoni csatlakozó jellegétől, illetve a nyilvános töltőpont típusától függően az IONIQ 5 számos különböző módon tölthető. Az innovatív 800V-os akkumulátorrendszer a jelenleg elérhető egyik leggyorsabb töltést teszi lehetővé, ugyanakkor a technológia a 400V-os és váltóáramú töltést is támogatja.

        Milyen hosszú a napi ingázása?

        Számolja ki az ingázási napok számát két töltés között.

        22 km

        IONIQ 5

        22

        nap

        töltések
        között1

        Ahogy számos tényező befolyásolja a belsőégésű motor (ICE) üzemanyag-hatékonyságát, a teljesen elektromos autó vezetési hatótávját is befolyásolja az akkumulátor mérete, a vezetési stílus, a külső hőmérséklet, az Ön által szállított utasok száma és még sok más.


        1. 1 Hozzávetőleges értékek. A modell hivatalos energia-fogyasztási, károsanyag-kibocsátási és hatótávolsági értékeit még nem határozták meg. A modell még nem rendelkezik típusbizonyítvánnyal, és nem megvásárolható.
        1. Find all public charging stations for the 800V battery system of your Hyundai IONIQ 5.

         Háztartási fali töltőbox vagy nyilvános váltóáramú töltőpont.

         Töltse autóját otthonában vagy bevásárlás közben: a nagy teljesítményű, 11 kW-os fedélzeti töltő a váltóáramú töltési lehetőségek széles skáláját bocsátja rendelkezésére.

        2. The Hyundai IONIQ 5 at a charging station with its futuristic design.

         Villámsebesen útra kész - ultragyors töltés.

         Az IONIQ 5 800V-os akkumulátor-rendszere révén 5 perc alatt 100 kilométerrel növelhető a hatótávolság. A rendszer akár a 220 kW-os egyenáramú villámtöltést is támogatja: ezzel az akkumulátor töltöttségi szintje 18 perc alatt 10%-ról 80%-ra növelhető.

        3. Program the charging settings for your Hyundai IONIQ 5.

         Programozza a töltés idejét igényei szerint.

         A fejlett akkumulátor-szabályozó rendszernek köszönhetően Ön döntheti el, mikor és hogyan szeretné tölteni járművét - például éjszaka, kiaknázva a csúcsidőn kívüli időszakok kedvezőbb tarifáit.

         Biztonság

         Élvonalbeli biztonsági és vezetőtámogató rendszerek.

         A Hyundai modellkínálata a biztonság és a praktikum legmagasabb szintjét nyújtja, hála a biztonsági és vezetőtámogató funkciók széles körének. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az IONIQ 5 a legmodernebb biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást. Ráadásul az IONIQ 5 a Hyundai modellek közül elsőként 2. szintű autonóm biztonsági technológiával rendelkezik.

         Kapcsolódás

         Annyira online, amennyire csak szeretné.

         Az IONIQ 5 ösztönösen kezelhető, intelligens technológiák lenyűgöző kínálatával gondoskodik az utasok és a technológiák zökkenőmentes online csatlakozásáról. Élvonalbeli kapcsolódási funkciók - mint például a Bluelink Connected Car szolgáltatások - gondoskodnak arról, hogy Ön okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelhesse autóját. A navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

         1. The fully digital 12.25’” cluster in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

          12,25 colos, teljesen digitális műszeregység.

          A 12,25 colos, teljesen digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb információkat - a sebességtől kezdve az akkumulátor töltöttségéig -, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni: elöl, középen.

         2. The 12.25” infotainment touchscreen in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV. 

          12.25 colos érintőképernyő.

          A 12,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyedén vezérelheti a kapcsolódási opciókat vagy a klímaberendezést. A letisztult, modern megjelenés érdekében minden kezelőszerv érintésérzékeny.

         3. The BOSE premium sound system in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

          BOSE prémium audiorendszer.

          A prémium BOSE audiorendszer kiemelkedő teljesítményt nyújt; a nyolc nagyteljesítményű hangszórót úgy hangoltuk, hogy lenyűgöző hangzást biztosítsanak.

          1. The over-the-air updates for the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs maps and infotainment.

           Vezeték nélküli térkép- és infotainment frissítések.

           A térkép adatbázis és az infotainment rendszer frissítései a jövőben vezeték nélkül tölthetők le az IONIQ 5 fedélzetére, így Önnek sem márkaszervizbe nem kell ellátogatnia, sem számítógéphez nem kell csatlakoznia.

          2. The upgraded Hyundai Bluelink app for the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

           Továbbfejlesztett Bluelink alkalmazás.

           A Hyundai továbbfejlesztett Bluelink alkalmazása új kezelőfelületet kapott: a fekete háttér előtt átrajzolt, kék ikonok jelenítik meg az időt, az időjárást és kívánságra a navigációs útba igazítást.

          3. The E-call calling emergency services automatically in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

           E-call.

           Automatikusan segítséget hív, ha Ön balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

           Kényelem és praktikum

           Még tágasabb. Még intelligensebb. Még praktikusabb.

           Az IONIQ 5 három méteres tengelytávja egyedülálló arányokat és soha nem látott helykínálatot eredményez. Ezt a bőséges helyet pedig átgondolt kényelmi és praktikus funkciókkal tettük még jobban kihasználhatóvá.

           Garancia

           Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

           Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

           Rearview of the Hyundai IONIQ 5 with its futuristic and pure design.
           The 5 year unlimited Mileage Warranty and the 8 year Battery Warranty of the new IONIQ 5.
           3