Újraalkotja a vezetési élmény fogalmát. Ismét.

A felülmúlhatatlan vezetési élményre tervezett, új i30 N több teljesítményt, friss stílust és a legmodernebb intelligens technológiákat kínálja. A páratlan teljesítményt és versenypályára termett menetdinamikát komfortos közúti alkalmassággal párosítja - szó szerint a mindennapokra termett versenyautó.

Teljesítmény

A megbabonázó menetdinamika új szintje.

A díjnyertes i30 N bemutatása óta azon dolgozunk, hogy a nagyszerűt még tökéletesebbé tegyük. A sikeres i30 N TCR versenyautóval szerzett tapasztalatainkat felhasználva, az ügyfeleink lelkes közösségétől kapott visszajelzések alapján alapvető módosításokat hajtottunk végre - ilyen az új, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos, kormányról kapcsolható sebességváltó (N DCT) bevezetése, a Performance csomagban elérhető teljesítmény és forgatónyomaték növelése, vagy a kistömegű, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák megjelenése.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The Max Power and Torque of the 2.0-litre T-GDi engine in the new Hyundai i30 N.

  Performance csomag.

  A 2.0 T-GDI motor immár 280 lóerőt ad le, kis fordulaton is megnövelt forgatónyomaték és motorteljesítmény mellett. Ez közvetlen gázreakciókat, jobb gyorsítóképességet és sokkal élvezetesebb vezethetőséget biztosít. A hatfokozatú kézi sebességváltó helyett választhatja a pontosabb szabályozást és gyorsabb váltásokat lehetővé tevő nyolcfokozatú, olajfürdős duplakuplungos sebességváltót (N DCT), kormányon elhelyezett váltófülekkel. Legnagyobb forgatónyomaték: 392 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The Max Power and Torque of the 6-speed engine in the new Hyundai i30 N.

  Alapkivitel.

  A hatfokozatú kézi sebességváltóval szerelt, alapkivitelű új i30 N legnagyobb teljesítménye 250 LE, maximális forgatónyomatéka 353 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

 1. 1

Válasszon a kétféle sebességváltó közül.

Gyorsan, finoman és hatékonyan szeretne sebességet váltani? Két lehetősége is van. Az alapkivitelű, finoman kapcsolható, szűken áttételezett hatfokozatú manuális sebességváltó mellett választhatja a villámgyors kapcsolásokkal működő, olajfürdős, nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltót (N DCT). Ez utóbbi ráadásul kézzel is kapcsolható, akár a váltókar, akár a kormánykeréken elhelyezett fülek segítségével, ezzel erősítve a hétköznapi versenyautó érzését.

Gearknob of the 6-speed manual shifter.

Hatfokozatú kéziváltó.

A feszes kéziváltót és kemény kuplungot kedvelő rajongók számára kialakított sebességváltó gömb alakú karját kék sáv és az N logó díszíti.

The clutch of the wet-type 8-speed dual clutch transmission of the new Hyundai i30 N.

N DCT.

A most először kínált, váltófülekkel és új N sportfunkciókkal felvértezett, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó még sportosabb vezetési élményt biztosít.

The weight of 1400 kg of the new Hyundai i30 N.

Kistömegű alkatrészek javítják a menetteljesítményeket.

Az N Light sportülés és a 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa alkalmazásával elért tömegcsökkentés jobb menetdinamikát és pontosabb irányíthatóságot eredményez, és ezáltal dinamikusabb vezetési élményt szavatol.

Külső

Még több izgalom, még jobb teljesítmény.

Az új i30 N versenypályán született, és ez meg is látszik rajta. A dizájn megújítása során a menetdinamikai teljesítmény javítására törekedtünk. Többről van ugyanis szó, mint látványról: a menetdinamika vezérelte az olyan módosításokat, mint az új, agresszív megjelenésű első lökhárító, amelynek beépített légbeömlői mérséklik a légörvények kialakulását, és ezáltal javítják az autó aerodinamikai teljesítményét. Az új, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák fantasztikusan néznek ki, és mivel könnyebbek, csökkentik a rugózatlan tömeget, ami jobb vezethetőséget és erőátvitelt eredményez.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Frontview of the new Hyundai i30 N driving on a race track.

  Szemből.

  A V alakú nappali világítással felszerelt, új LED-es fényszórók elnyúlnak egészen a széles, megújult N hűtőmaszkig, amely optimális hűtést biztosít a motornak.

 2. Sideview of the new Hyundai i30 N.

  Oldalról.

  Oldalnézetből az egyik legizgalmasabb részlet a Hyundainál most először alkalmazott, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, amelyre kifejezetten az i30N-hez optimalizált Pirelli P Zero abroncsokat szereltünk.

 3. Rearview of the new Hyundai i30 N driving on a race track.

  Hátulról.

  Az új hátsó lökhárítót integrált ködlámpa, piros karaktervonal, valamint két, különösen nagy átmérőjű kipufogó végcső teszi hangsúlyossá. Az átrajzolt hátsó lámpatestek karakteres új LED-es rajzolatot kaptak.

  Hamarosan érkezik! Az új i30 Fastback N.

  Lendületes sziluettje és kecsesen ejtett tetővonala révén az i30 Fastback N kifinomult stílusban tálalja lenyűgöző teljesítményét. Ez a stílusos ötajtós kupé színtiszta eleganciába csomagolja az adrenalin-löketet.

  Preview of the new i30 Fastback N.

  Beltér

  Még sportosabb vezetői környezet.

  Izgalmas és testhez álló: az új i30 N kecses, sportos utasterét az autózást szenvedélyesen szerető emberek tervezték, hozzájuk hasonló autórajongók számára. A vezetői környezet legalább olyan sportos, mint amennyire kényelmes. Az ergonómia egyértelműen vezetőközpontú: minden azonnal leolvasható és könnyen elérhető.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The N Light seats of the new Hyundai i30 N.

   N Light ülések - Üljön úgy, mint a profik.

   A könnyű sportülések prémium bőr / Alcantara kárpitozást kapnak, az integrált fejtámaszt megvilágított N logó díszíti, a kiváló oldaltartásról hangsúlyos oldalsó párnázat gondoskodik.

  2. Closeup of the paddle shifter of the new i30 N.

   Váltson villámgyorsan, a kormány elengedése nélkül.

   A motorsport ihletésű váltófülekkel gyorsan és könnyedén kapcsolhat a fokozatok között. Mivel közvetlenül a kormánykerékre szereltük őket, kanyarban is könnyedén használhatók.

  3. The new N Cluster of the new i30 N.

   N műszerfal.

   Egyetlen pillantással leolvasható róla a motorolaj hőmérséklete, a forgatónyomaték vagy a töltőnyomás. A pályahasználatot váltófények segítik. A fordulatszámmérő LED-ekkel jelzett piros zónája a menetdinamika függvényében változik.

   The power of choice.

   • Engine Red

   • Dark Knight Gray Pearl

   • Phantom Black Pearl

   • Polar White

   • Shadow Gray

   • Sunset Red Pearl

   • Performance Blue

   • a
   • a

   Kapcsolódás

   A legmodernebb technológiákkal és innovatív funkciókkal felszerelve.

   Élvonalbeli intelligens technológiai megoldások várják, mint a 10,25 colos érintőképernyő, amelyen keresztül mindent közvetlenül elérhet, a navigációs szolgáltatásoktól kezdve az okostelefon-tükrözésen át a Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról - vagy akár szóbeli parancsokkal. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár hozzá a Hyundai LIVE szolgáltatásaira - köztük a valós idejű parkolási és forgalmi információkra.

   10.25" display of the new Hyundai i30 N.

   Továbbfejlesztett 10,25 colos érintőképernyő.

   Könnyed és hatékony kapcsolódási megoldást kínál az opciós 10,25 colos, nagyfelbontású érintőképernyő, amely Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióival mindent könnyen hozzáférhetővé tesz menet közben.

   The personalized setting of the N custom sport mode.

   Motorsport adatrögzítő rendszer.

   Ellenőrizze és fejlessze versenyzői képességeit: a rendszer használatát továbbfejlesztett grafikus megjelenítés teszi még egyszerűbbé. Olyan adatokat jelenít meg, mint a motorteljesítmény, a forgatónyomaték, a töltőnyomás, a gyorsulási erők, valamint a köridő, illetve a gyorsulás ideje.

   Smartphone with the Bluelink® app on its screen.

   Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

   A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

   Biztonság

   Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek.

   Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új i30 N mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

   Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

   Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

   The new i30 N driving on a race track.
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty.
   Badge of the Hyundai 6d infographic.

   A jövőre felkészített motortechnológia.

   Az Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai i30 N modellek motorjai teljesítik az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

   Hyundai TCR touring cars on a race track.

   TCR túraautó-versenyzés az i30 TCR N versenyautóval.

   A Hyundai Motorsport ügyfelei 2019-ben 15 bajnoki címet, 70 futamgyőzelmet és 171 dobogós helyezést értek el, a TCR bajnokságok élmezőnyébe emelve a márkát.