MapCare ix35 limitált széria
MYHYUNDAI
close gnb layer
 • Márkakereskedés

 • Szervizhálózat

 • Csatlakozás a hálózathoz

close gnb layer
 • Rólunk

 • Munkatársaink

 • Hírek, újdonságok

 • Környezetvédelem

 • Mit tehetünk a környezetvédelemért?

 • REACH

 • Innováció

 • Magazin

 • Szponzoráció

close gnb layer
 • Kapcsolat

 • Munkatársaink

 • Hírek, újdonságok

 • Cégtörténet
  cégbemutató

 • Állásajánlat

 • Rendezvények

 • Partnereink

Santa Fe
Build Your Own Vélemény Árajánlat kérés Santa Fe
cubetitle_experience_ES.png
previous
next
1   2   3

Új Santa Fe

Már 11 549 000 Ft-tól (i)

Precio desde: Precio PVP recomendado en Península y Baleares. Incluido IVA, transporte, impuesto de matriculación, descuento promocional, aportación del concesionario, Plan de fidelización Hyundai, válido hasta final del mes.

ÖSSZEFOGLALÁS

 • KÜLSŐ

  – Xenon fényszórók fényszórómosóval
  – LED kombinált lámpatest hátul
  – Tükörházba épített irányjelző (LED)
  – Panoráma napfénytető
 • BELSŐ

  - Utastéri színkombinációk
  - ISOFIX gyermekülés rögzítés
  - Elektromos ülésállítás memória funkcióval
  - Csomagtartó
 • TELJESÍTMÉNY

  - R 2.0 CRDi (EU6) / E 2.2 CRDi (EU5)
  - 6-fokozatú sebességváltó
  - Aktív, szükség szerint működésbe lépő 4WD rendszer
  - Első és hátsó felfüggesztés
 • BIZTONSÁG

  - Menetstabilizáló rendszer (ESC)
  - Járműstabilitás-szabályozó rendszer (VSM)
  - Vezető és utas oldali légzsák
  - Visszagurulás gátló rendszer (HAC)
 • KÉNYELEM

  - Supervision műszeregység + TFT LCD kijelző
  - Kétzónás automata légkondicionáló (páramentesítő rendszer rendelése is szükséges)
  - Tolatókamera a belső visszapillantó tükörbe integrált képernyővel
 • Go to Downloads

Merész, mégis kifinomult
Méretes, ám kiegyensúlyozott

A közelgő vihar feszültségét idéző Storm Edge formavilág és a Hyundai folyékony szobrászatának találkozása. Az A-oszloptól a lágy orrkialakításig robusztus, mégis stílusos kép tárul elénk.

LED kombinált lámpatest hátul

A divatos, vízszintesen elrendezett lámpatestek maximális láthatóságot biztosítanak, egyszerű, letisztult megjelenés mellett (felszereltségtől függően széria).

Hűtőmaszk

A modell karizmatikus arcának meghatározó vonása, a hármas tagolású, hatszögletű, szélesre húzott hűtőmaszk eleganciát és határozottságot sugároz.

Tükörházba épített irányjelző (LED)

Egyszerre divatos és funkcionális: az oldalsó LED irányjelzők modern hangulatát a beépített talajmegvilágító lámpa teszi még erőteljesebbé.

17, 18 és 19 colos könnyűfém keréktárcsák

A Santa Fe erőtől duzzadó formáját és sportos, elegáns vonzerejét nagyméretű alumínium keréktárcsák teszik még magabiztosabbá (felszereltségtől függően elérhető opció vagy széria).

Xenon fényszórók fényszórómosóval

Az új Santa Fe xenon fényszórója nem csak jobb látási viszonyokat teremt: sportos, négyszögletű projektoros lencséivel a jobb megjelenés záloga is (felszereltségtől függően elérhető opció vagy széria).

Panoráma napfénytető

Nézzen fel az égbe. A látvány még soha nem volt ilyen csodálatos: a napfénytetőt nem osztja ketté középső sáv, az árnyékoló pedig motoros mozgatású (felszereltségtől függően elérhető opció vagy széria). Engedje be a természetet, a friss levegőt az utastérbe.Tekintsen fel időnként, és észre fogja venni az élet szépségét.


 • Ikerkipufogók
  A Santa Fe divatos, európai hangulatú megjelenését dupla kipufogóvég teszi teljessé.


 • LED-es kiegészítő féklámpa a hátsó légterelőben
  Az áramvonalas hátsó légterelőbe épített LED-es kiegészítő féklámpa egyben a biztonságot is fokozza.


 • Védőlemez a hátsó lökhárító alatt
  A hátsó lökhárító alsó részére illesztett védőlemez a Santa Fe hátsó részének sportos és meghatározó stíluseleme.


 • Ragyogó ablakkeretek
  A ragyogás egyet jelent a stílusos megjelenéssel. A Santa Fe ablakkereteinek ragyogó fekete felülete a luxus legbiztosabb jele.

Kényeztető szépség három dimenzióban

Kerüljön beljebb. Bőséges hely, futurisztikus kialakítás, és felülmúlhatatlanul tágas csomagtartó várja. Az utastérben folytatódik a külső formaterv sportos, dinamikus hangvétele.

Helykínálat

A stílusos formaterv és az első osztályú anyagok a felső kategóriás limuzinokat idéző, magával ragadó, különleges környezetet teremtenek, és egyedülállóvá teszik a Santa Fe modellt.

Beltéri színek

Az új Santa Fe utastere négyféle, stílusos árnyalatban rendelhető meg, az egyszínű feketétől a sikkes, kéttónusú kivitelig. Válasszon a fekete, a kéttónusú szürke, a kéttónusú bézs és a barna üléskárpittal kombinált fekete kivitel között. Bármelyik mellett dönt is, kiválóan fogja érezni magát benne.

Csomagtartó

Íme, az 585 literes csomagtartó. A tágas csomagtérnek köszönhetően, kényelmesen elférnek a csomagok, vagy akár a nagyobb tárgyak. A csomagtartó mellett a padló alatti rakodóterület, valamint a hosszú tárgyak – például sílécek – szállítását lehetővé tevő, lehajtható középső ülésrész hallatlanul sokoldalúvá teszi az új generációs Santa Fe-t.


 • Pohártartó a hátsó kartámaszban
  A hátul utazóknak is kijár a kényeztetés, hogy örömmel teljenek az utazás percei.


 • Középkonzol tárolórekesz
  A funkcionális kartámasz alatti, tágas tároló rekeszben az aprópénztől kezdve a személyes tárgyakig mindennek talál helyet.


 • Műszerfal párnázat
  A kéttónusú utastérben stílusos, markáns díszítésével tűnik ki a finoman kidolgozott, puha felület.


 • ISOFIX gyermekülés rögzítés
  A szabványos ISOFIX bekötési pontok minden alkalommal lehetővé teszik a gyermekülések biztonságos rögzítését.


 • Küszöbre nyúló műanyag védőelem
  Minden eddiginél könnyebb a ki-, és beszállás: elbúcsúzhat a nadrágszárát csúfító foltoktól.


 • Navigációs és audiorendszer (felszereltségtől függően elérhető opció vagy széria)
  A 7 colos, intelligens navigációs rendszer segítségével könnyedén kezel különféle menetadatokat, illetve multimédiás funkciókat. Élvezze a rádióadások, a CD-lemezek vagy az MP3-fájlok tökéletesen élethű hangzását a Prémium audiorendszeren (10 hangszóró + erősítő) keresztül. Mind az alapkivitelű, mind az opciós audiorendszerek virtuális térhatású hangzással (6 hangszóró) rendelkeznek. * A navigációs rendszer csak bizonyos országokban rendelhető.


 • Elektromos ülésállítás memória funkcióval (vezető)
  A vezető ülés helyzete nyolc különböző irányban állítható, ezen felül a deréktámasz a tökéletes üléskomfortért négy irányban állítható (felszereltségtől függően elérhető széria).

TELJESÍTMÉNY

R 2.0 CRDi (EU6)

Max. teljesítmény 150 LE (110 kW) / 4000 / perc
Max. forgatónyomaték 382 Nm / 1800 – 2500 / perc

A motor, amely megelőzte a korát: az Euro6-os károsanyag-kibocsátási normát már most teljesítő erőforrást 1600 bar üzemi nyomású közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel, elektronikus vezérlésű befecskendezőkkel, kiváló hatásfokú, elektronikus vezérlésű turbófeltöltővel és alacsony nyomású kipufogógáz-visszavezető (EGR) rendszerrel szerelték fel.

R 2.2 CRDi (EU5)

Max. teljesítmény 197 LE (145 kW) / 3800 / perc
Max. forgatónyomaték 422 Nm / 1800 – 2500 / perc

Az R 2.2 CRDi nem takarékoskodik a csúcstechnológiával: harmadik generációs közös nyomócsöves üzemanyag befecskendezés, 1800 bar üzemi nyomású piezo elektromos befecskendezők, kiváló hatásfokú, elektronikus vezérlésű turbófeltöltő, kipufogógáz tisztító rendszerek, nagynyomású, elkerülő típusú EGR hűtő.

Hatfokozatú manuális sebességváltó

A hatfokozatú manuális sebességváltó kenésére, alacsony viszkozitású olaj szolgál, optimalizált fogaskerekei zajcsökkentő csapágyazást kaptak, az akadálymentes sebességváltást többgyűrűs szinkronizáló szerkezet segíti.

Hatfokozatú automata sebességváltó
(motortól függően opció)

A csekély karbantartás-igényű, rendkívül kényelmesen használható, hatfokozatú automata sebességváltó kapcsolókarjának megvilágított skálája az eddigieknél is ösztönösebb kezelhetőséget eredményez, különösen az éjszakai vezetés során. A sebességváltóban soha nem szükséges olajat cserélni normál használati körülmények esetén.

BIZTONSÁG

ESC (Menetstabilizáló rendszer)

Az ESC rendszer a motor forgatónyomatékának és a vezetési körülményeknek a függvényében automatikusan, a megfelelő mértékben fékez minden kereket, ezáltal tökéletes lassítást ér el.

BAS (Vészfékrásegítő-rendszer)

A kutatások kimutatták, hogy az átlagos autóvezetők váratlan szituációban gyakran képtelenek kellő erővel lenyomni a fékpedált. Ezen segít a Hyundai vészfékrásegítő rendszere: amint a berendezés felismeri, hogy villámgyors fékezésre van szükség, mechanikusan megnöveli a fékekre jutó nyomást, így a jármű a lehető legintenzívebb lassulást érheti el.

TCS (Kipörgésgátló-rendszer)

Ne veszítse el az irányítást: a kipörgésgátló-rendszer folyamatosan felügyeli a gázadagolás mértékét, az útfelszín minőségét, és amennyiben úgy érzékeli, hogy a kettő nincs egyensúlyban, úgy módosítja a fojtószelep állását – és ezáltal a gyorsulás és tapadás mértékét –, hogy fenntartsa a jármű irányíthatóságát.

HAC (Visszagurulásgátló-rendszer) és DBC (Lejtmeneti fékerő szabályozó)

A HAC felismeri, ha az autó emelkedőn áll, és a fékek automatikus működtetésével megakadályozza, hogy a jármű hátraguruljon. A DBC rendszer meredek lejtőn segít a biztonságos, egyenletes haladásban – csak automata sebességváltós modelleken.

VSM (Járműstabilitás-szabályozó
rendszer)

Irányítsa járművét magabiztosan, még ha megcsúszik is. A VSM a kerekeket egyenként fékezve megakadályozza az aszimmetrikus
fékezést, miközben eltérő súrlódási együtthatójú felületeteken futva a kormányrásegítő megakadályozza az alul- vagy túlkormányzottságot.

FLEX STEERTM (Kormányrásegítés karakterisztika változtató rendszer)

Külön üzemmód minden helyzetre: az útviszonyoktól függően
válasszon a három rendelkezésre álló beállítás közül:
Normál, Sport, Komfort.

LDWS (Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer)

A szélvédő felső szélén elhelyezett kamera felismeri, ha a jármű a vezető által adott irányjelzés nélkül készül kilépni a sávjából, és figyelmeztető jelzést ad.

Az elérhető opciók térségenként eltérőek lehetnek. A konkrét szolgáltatás elérhetőségéről érdeklődjön helyi márkakereskedőjénél.

Első és hátsó kerékfelfüggesztés

Az újonnan tervezett McPherson típusú első rugóstag jobb rugózási jellemzőket, valamint fokozott menet- és fékstabilitást eredményez. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés jóval kevesebb helyet foglal el a belső tér hátsó részéből, mint más konfigurációk, és kellemesebb rugózást biztosít.

7 darab légzsák és borulásérzékelő

Az optimalizált nyitási erejű légzsákok csökkentik a légzsákok aktiválásakor előforduló, másodlagos sérülések előfordulásának valószínűségét. A légzsákrendszer első-, oldalsó- és függönylégzsákokból, valamint a vezető lábsérülését minimalizáló, vezetőoldali térdlégzsákból áll. A borulásérzékelő előre felméri a borulás kockázatát, és a légzsákokat időben aktiválva minimalizálja a sérülésveszélyt.

KÉNYELEM

SPAS (Automatikus parkolást segítő rendszer, és tolatóradar elöl-hátul)

Parkolás nehézségek nélkül. A rendszer ultrahangos érzékelői felmérik, hogy az adott helyre befér-e az autó, majd a rendszer automatikusan végrehajtja a párhuzamos parkolási manővert (felszereltségtől függően elérhető széria).Csak Európában és Kínában rendelhető.

ATCC (Fejlett ívmeneti kipörgésgátló-rendszer)

Az ATCC révén mindig megőrizheti stabilitását: ha a vezető kanyarban gyorsít, a rendszer folyamatosan optimalizálva osztja meg a hajtó- és a fékerőt a négy kerék között, miközben a VDC rendszer a fékek működtetésével megakadályozza az alulkormányozottságot.

4WD rendszer

Bízza a Santa Fe-re a nehéz feladatokat: a 4WD rendszer felméri az útviszonyokat, és automatikusan aktiválja a hátsó kerekek hajtását, ezzel optimális összkerékhajtási teljesítményt biztosítva.

AFLS (Adaptív xenon fényszórók fényszórómosóval)

Lássa, hogy merre kanyarodik. Az AFLS a kormányzás irányába fordítja a fényszórókat, ezáltal éjszaka jobb látási viszonyokat és fokozott biztonságot nyújt. A dinamikus fénykéve igazodik az útviszonyokhoz (felszereltségtől függően elérhető opció, vagy széria)Csak Európában és Kínában rendelhető.

 • Esőérzékelős ablaktörlő
  Nem kell az ablaktörlővel foglalkoznia: amint a rendszer érzékelője csapadékot észlel, bekapcsolja az ablaktörlőket, ami kényelmes és biztonságos megoldást jelent a vezetőnek (felszereltségtől függően széria).


 • Részben automata elektromos ablakemelő becsípődésgátlóval
  Az egyérintéses, automatikus ablakemelési funkció biztonságos és kényelmes, és ha az üvegtábla akadályba ütközik, mozgásiránya automatikusan megfordul.


 • Hathangszórós surround hangrendszer
  Az akusztikai jelfeldolgozó technológia pontosabban behangolt hangzást és sztereo hatást biztosít. Kiváló minőségű, magával ragadó zenei élményben lehet része, akárhol foglal is helyet.


 • Ionizátor (Kétzónás automata légkondicionáló esetén)
  Egészségesebb és kellemesebb utazást szavatol a légkondicionáló ionizátora, amely megtisztítja a baktériumoktól és kellemetlen szagoktól a levegőt (felszereltségtől függően széria).


 • Intelligens kulcsfelismerő rendszer nyomógombos indítási funkcióval
  Induljon a nap gyorsan és könnyedén: a motor indításához elég, ha az utastérben van a gyújtáskulcs, Önnek csak a gombot kell megnyomnia (felszereltségtől függően széria).


 • AVH (Automatikus álló helyzetben tartó funkció)
  Ha az automata sebességváltó D, R vagy S fokozatában, a gépkocsi álló helyzetében rálép a fékre, a rendszer azt követően is fenntartja a féknyomást, hogy Ön levette a lábát a pedálról. Elinduláshoz elegendő rálépnie a gázpedálra.


 • Automatikus páramentesítő rendszer (Kétzónás automata légkondicionáló esetén)
  Az automatikus páramentesítő rendszer még azelőtt megoldja a problémát, mielőtt Ön észlelhetné azt. Felismeri a szélvédőn összegyűlő kondenzációt, és a klímaberendezést aktiválva helyreállítja a látási viszonyokat (felszereltségtől függően széria).


 • Kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek
  Vezérlőpult a keze ügyében: a fedélzeti számítógép adatainak leolvasásához, az audiorendszer vagy a sebességtartó automatika vezérléséhez el sem kell engednie a kormányt.


 • Egy érintés, hármas irányjelzés
  Minden eddiginél egyszerűbb a sávváltás. A kar egyetlen érintésére háromszor villan fel, majd kialszik az irányjelző.


 • EPB (Elektromos rögzítőfék)
  Soha többé nem felejti behúzva a kéziféket: a Santa Fe ultramodern elektronikus rögzítőféke kapcsolóval aktiválható. A motor indításával pedig automatikusan old ki a fék (felszereltségtől függően széria).


 • Kanyarvilágítás
  Bekapcsol, amikor Ön elfordul. Az irányjelzők működtetésekor automatikusan aktiválódik a kanyarvilágítás, ami jobban áttekinthetővé teszi az autó előtti és melletti területet.


 • Jégmentesítő az első szélvédőn
  Intsen búcsút a befagyott ablakoknak: a fűthető első szélvédő nem engedi, hogy a fagy mozdulatlanságra kárhoztassa az ablaktörlőket (felszereltségtől függően széria).


 • 220 V csatlakozó a csomagtérben
  Használja otthoni elektronikus berendezéseit a fedélzeten: a 12 voltos fedélzeti áramot 220 voltosra átalakító, beépített konverter révén menet közben sem kell lemondania háztartási vagy szórakoztató berendezéseinek használatáról (felszereltségtől függően széria).

MŰSZAKI ADATOK

Típus R 2.0 CRDi (EU6) R 2.2 CRDi (EU5)
Dízel
Általános Hengerűrtartalom (cm3) 1995 2199
Furat x löket (mm) 84,0 x 90,0 85,5 x 96,0
Max. teljesítmény (kW/ford./perc) 110 kW (150 LE) / 4000 ford./perc 145 kW (197 LE) / 3800 ford./perc
Max.nyomaték (kW/ford./perc) 383 Nm / 1800-2500 ford./perc 421 Nm / 1800-2500 ford./perc (M/T)
- 436 Nm / 1800-2500 ford./perc (A/T)
Vezérlés DOHC DOHC
Váltó 6 seb. M/T 6 seb. M/T / A/T
Típus R 2.0 CRDi (EU6) R 2.2 CRDi (EU5)
Dízel
2WD 4WD 2WD 4WD
6 seb. M/T 6 seb. M/T / A/T
Végsebesség (km/h) 187 km/h 187 km/h 190 km/h 190 km/h
Gyorsulás 0 → 100 km/h 11 s 11,3 s 9,4 s / 9,8 s 9,8 s / 10,1 s

Az üzemanyag fogyasztási értékek különböznek a 17" és a 18"-19"-es kerekek esetén

Típus Dízel
R 2.0 CRDi (EU6) R 2.2 CRDi (EU5)
  6 seb. M/T - 2WD / 4WD 6 seb. M/T / A/T - 2WD / 4 WD
2WD 4WD 2WD (M/T / A/T) 4WD (M/T / A/T)
 CO2 (g/km) 17" 159 160 - -
18" és 19" 165 168 155 / 173 159 / 178
Városi (liter/100 km) 17" 8,1 8,1 - -
18" és 19" 8,2 8,4 7,4 / 8,8 7,5 / 8,9
Országúti (liter/100 km) 17" 4,9 4,9 - -
18" és 19" 5,2 5,2 5,0 / 5,3 5,2 / 5,5
Kombinált (liter/100 km) 17" 6,1 6,1 - -
18" és 19" 6,3 6,4 5,9 / 6,6 6,1 / 6,8
Üzemanyagtartály mérete 64 liter


*A táblázatban feltüntetett üzemanyag-fogyasztási értékeket a honosítási eljárás próbái során, meghatározott előírás szerint, laboratóriumban elvégzett mérésekkel határozták meg. A napi használat során a jármű terhelése, a bekapcsolt elektromos fogyasztók (fényszórók, utastér ventilátor, légkondicionáló berendezés stb.) által okozott terhelés, az út minősége, a forgalmi és időjárási viszonyok, a gépkocsit vezető személy vezetési stílusa, a felszerelt tetőcsomagtartó,a  nyitott ablakok vagy más okok miatt megnövekedett légellenállás, a gumiabroncsok légnyomása és gördülési ellenállása, a normál és extra tartozékok, valamint a jármű általános állapota a táblázatban megadott értékektől eltérő üzemanyag-fogyasztási értékeket eredményeznek. A táblázatban megadott értékek elsősorban más típusokkal való összehasonlításra szolgálnak.

Kerekek Felni Változattól
függően
7.0J x 17" (alu) / 7.5J x 18" (alu) / 7.5J x 19" (alu)
Gumi 235/65R17 / 235/60R19 / 235/55R19
Felfüggesztés Elől Mcpherson típusú kerékfelfüggesztés
Hátul Multi Link Type kerékfelfüggesztés
Fék Általános ABS, elektronikus fékerő elosztás (EBD)
Első fék típus 320 mm-es hűtött tárcsák
Hátsó fék típus 302 mm-es tömör tárcsák
GYÁRTÓ KÓD GUMIABRONCS
GYÁRTÓ
GUMIABRONCS
MÉRET
MINTÁZAT *EU GUMIABRONCS JELÖLÉSEK
Üzemanyag-fogyasztás Tapadás nedves útfelületen Külső gördülési zaj
Fokozat Fokozat dB-érték
HMC DM Hankook 235/65R17 104T K115 C B 70
HMC DM Hankook 235/60R18 103H K115 E B 71
HMC DM Hankook 235/55R19 101H K115 C B 71
HMC DM Kumho 235/65R17 104T KL21 C C 75
HMC DM Kumho 235/60R18 103H KL33 C B 74
HMC DM Kumho 235/55R19 101H KL33 C B 74
HMC DM Kumho 195/50R16 KL21 C E 76
HMC DM Kumho 225/55R17 KL33 C C 75
HMC DM Kumho 235/50R18 KL33 C C 74
HMC DM Nexen 235/65R17 104T N8000 C C 74
HMC DM Nexen 235/60R18 103H N8000 C C 74
HMC DM Nexen 235/55R19 101H N8000 C B 74
Típus Dízel
R 2.0 CRDi (EU6) R 2.2 CRDi (EU5)
  6 seb. M/T 6 seb. M/T / A/T
2WD 4WD 2WD 4WD
Saját tömeg (min.) 1702 kg 1768 kg 1700 / 1741 kg 1770 / 1807 kg
Megengedett legnagyobb össztömeg 2510 kg 2510 kg 2510 kg 2510 kg
Vontathatóság - fékezetlen 750 kg 750 kg 750 kg 750 kg
Vontathatóság - fékezett 2500 kg 2500 kg 2500 / 2000 kg 2500 / 2000 kg
Csomagtér 585 / 1680 liter
Teljes hossz 4690 mm
Teljes szélesség 1880 mm
Teljes magasság 1680 mm
Tengelytáv 2700 mm
Nyomtáv elől (kerékmérettől függően) 1633 / 1628 mm
Nyomtáv hátul (kerékmérettől függően) 1644 / 1639 mm
Hasmagasság 185 mm

TARTOZÉKOK

Ajtókilincs mélyedés védőfólia
Komfort

Cikkszám: 99272ADE00

CiG Bluetooth univerzális 3 gombos kihangosító szett - fekete
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: HDOK01560102

Mobiltelefon tartókonzol
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: E555055000

Parrot CK3100, magyar
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: HPAKHFPAR31

Thule csomagtér rendező 8019 S (27liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA10

Thule csomagtér rendező 8020 M (41liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA20

Thule csomagtér rendező 8021 L (61liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA30

Thule Deluxe 727 Síléc- és snowboardtartó (6 pár / 4 db)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55700SBA20

Thule Free Ride 532 kerékpártartó - acél
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55701SBA20

Thule Free Ride 591 kerékpártartó - alumínium
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55701SBA10

Thule szeméttároló zsák 8014
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA40

Thule Xtender 739 Síléc- és snowboardtartó (6 pár / 4 db)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55700SBA10

Ülésfűtés, 2 üléshez
Komfort

Cikkszám: HPWUKYCAR2

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: HBOK070233

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - összecsukható
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: HBOK070234

Csomagtér szőnyeg, 5 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W120ADE05

Csomagtér szőnyeg, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W120ADE07

Csomagtér tálca, 5 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W122ADE05

Csomagtér tálca, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W122ADE07

Textilszőnyeg
Komfort

Cikkszám: 2W141ADE00

Velúrszőnyeg
Komfort

Cikkszám: 2W143ADE00

Szélterelő 2db-os készlet
Komfort

Cikkszám: 2W221ADE00

Lökhárító védő fólia, fekete
Komfort

Cikkszám: 2W272ADE00BL

Lökhárító védő fólia, áttetsző
Komfort

Cikkszám: 2W272ADE00TR

Karosszéria védő fólia
Komfort

Cikkszám: 2W273ADE00

Jegesedés és napsugárzás ellen védő fólia
Komfort

Cikkszám: 2W723ADE00

Csomagtér roló, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2WH15AP000RYN

Leszerelhető vállfa
Komfort

Cikkszám: 99770ADE00

Csomagtér elválasztó - felső rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W150ADE00

Csomagtér elválasztó - alsó rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W151ADE00

Csomagtér elválasztó - kereszt rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W152ADE00

Vonóhorog - fix
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W280ADE01

Vonóhorog - vertikálisan leszerelhető
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W281ADE00

Euroclick G2 kerékpárhordozó (két kerékpárhoz)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55220SBA00

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (két kerékpárhoz)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: E823055001

Utasülésre szerelt tárolóháló
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 99170ADE00

Alumínium oldalfellépő csúszásmentes gumi csíkokkal
Styling

Cikkszám: 2W370ADE00

Oldal rúd, rozsdamentes acél
Styling

Cikkszám: 2W371ADE00

Könnyűfém keréktárcsa (7.0Jx17, 235/65R17)
Styling

Cikkszám: 2W400ADE00

Csomagtérajtó díszléc, rozsdamentes acél
Styling

Cikkszám: 2W491ADE00ST

Könnyűfém keréktárcsa (7.0Jx17, 235/65R17)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC170

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx18, 235/60R18)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC180

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx19, 235/55R19)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC195

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx19, 235/55R19)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC390

Kerékőr szett
Biztonság

Cikkszám: 99490ADE00

Sárfogó kit - előre
Komfort

Cikkszám: 2W460ADE10

Sárfogó kit - hátra
Komfort

Cikkszám: 2W460ADE20

Tetőcsomagtartó
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W211ADE00AL

Bear-Lock sebességváltó zár, 6 seb.
Biztonság

Cikkszám: HBEL1654R

Bear-Lock sebességváltó zár, AUT
Biztonság

Cikkszám: HBEL1651W

Kerékőr szett
Biztonság

Cikkszám: 99490ADE00

Bear-Lock sebességváltó zár, 6 seb.
Biztonság

Cikkszám: HBEL1654R

Bear-Lock sebességváltó zár, AUT
Biztonság

Cikkszám: HBEL1651W

Ajtókilincs mélyedés védőfólia
Komfort

Cikkszám: 99272ADE00

Ülésfűtés, 2 üléshez
Komfort

Cikkszám: HPWUKYCAR2

Csomagtér szőnyeg, 5 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W120ADE05

Csomagtér szőnyeg, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W120ADE07

Csomagtér tálca, 5 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W122ADE05

Csomagtér tálca, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2W122ADE07

Textilszőnyeg
Komfort

Cikkszám: 2W141ADE00

Velúrszőnyeg
Komfort

Cikkszám: 2W143ADE00

Szélterelő 2db-os készlet
Komfort

Cikkszám: 2W221ADE00

Lökhárító védő fólia, fekete
Komfort

Cikkszám: 2W272ADE00BL

Lökhárító védő fólia, áttetsző
Komfort

Cikkszám: 2W272ADE00TR

Karosszéria védő fólia
Komfort

Cikkszám: 2W273ADE00

Jegesedés és napsugárzás ellen védő fólia
Komfort

Cikkszám: 2W723ADE00

Csomagtér roló, 7 üléshez
Komfort

Cikkszám: 2WH15AP000RYN

Leszerelhető vállfa
Komfort

Cikkszám: 99770ADE00

Sárfogó kit - előre
Komfort

Cikkszám: 2W460ADE10

Sárfogó kit - hátra
Komfort

Cikkszám: 2W460ADE20

CiG Bluetooth univerzális 3 gombos kihangosító szett - fekete
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: HDOK01560102

Mobiltelefon tartókonzol
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: E555055000

Parrot CK3100, magyar
Audio / Navi / Telefon

Cikkszám: HPAKHFPAR31

Thule csomagtér rendező 8019 S (27liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA10

Thule csomagtér rendező 8020 M (41liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA20

Thule csomagtér rendező 8021 L (61liter)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA30

Thule Deluxe 727 Síléc- és snowboardtartó (6 pár / 4 db)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55700SBA20

Thule Free Ride 532 kerékpártartó - acél
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55701SBA20

Thule Free Ride 591 kerékpártartó - alumínium
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55701SBA10

Thule szeméttároló zsák 8014
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55123SBA40

Thule Xtender 739 Síléc- és snowboardtartó (6 pár / 4 db)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55700SBA10

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: HBOK070233

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - összecsukható
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: HBOK070234

Csomagtér elválasztó - felső rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W150ADE00

Csomagtér elválasztó - alsó rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W151ADE00

Csomagtér elválasztó - kereszt rács
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W152ADE00

Vonóhorog - fix
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W280ADE01

Vonóhorog - vertikálisan leszerelhető
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W281ADE00

Euroclick G2 kerékpárhordozó (két kerékpárhoz)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 55220SBA00

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (két kerékpárhoz)
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: E823055001

Utasülésre szerelt tárolóháló
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 99170ADE00

Tetőcsomagtartó
Rakodás / Szállítás

Cikkszám: 2W211ADE00AL

Alumínium oldalfellépő csúszásmentes gumi csíkokkal
Styling

Cikkszám: 2W370ADE00

Oldal rúd, rozsdamentes acél
Styling

Cikkszám: 2W371ADE00

Könnyűfém keréktárcsa (7.0Jx17, 235/65R17)
Styling

Cikkszám: 2W400ADE00

Csomagtérajtó díszléc, rozsdamentes acél
Styling

Cikkszám: 2W491ADE00ST

Könnyűfém keréktárcsa (7.0Jx17, 235/65R17)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC170

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx18, 235/60R18)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC180

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx19, 235/55R19)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC195

Könnyűfém keréktárcsa (7.5Jx19, 235/55R19)
Styling

Cikkszám: 2WF40AC390

i